• Zenspirations Day

 • Details

  Zondag 13 oktober 2019

  Tijd: 10.00 - 16.30 uur

  Kosten: 75,- euro pp incl. koffie/thee, versnaperingen en lunch

   

 • Zenspirations Day is een dag om op te gaan in het moment met alle aandacht voor jezelf. Een dag waarop je jezelf mag onderdompelen in ontspanning waarbij je alleen maar hoeft te Zijn. Laat je inspireren door het Zen gevoel en ervaar innerlijke kracht en balans door een rijker bewustwording.

  Op het programma staan Meditatie, Mindfulness, Reiki, Qi Gong en Dans oefeningen waarin stilte en humor elkaar versterken.        Ervaring is niet nodig, Zenspirations Day is een mooie kans voor iedereen die bezig is met Body, Soul & Mind om wijsheid en inspiratie op te doen zodat je fysiek en mentaal kan opladen. 

  Irene en Karin nodigen je van harte uit om te genieten op boerderij Ben in Broek, een prachtige locatie in Benningbroek waar je tot rust kunt komen tussen de fruitbomen, schaapjes op het land en kakelende kippetjes.

   

  De kosten zijn 75,- euro voor de hele dag van 10.00 - 16.30 uur incl. koffie/thee en lunch.                                                                                                                                                         

  Aanmelden via deze website of voor meer info, bel of WhatsApp  Irene:06 37794363                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Karin:06 13272932

 • Inschrijven of informatie voor een cursus

  Versturen