• Zenspirations

 • Karin

  Zenspirations is een kleinschalig meditatiecentrum waar meditatie, mindfulness en ACT trainingen worden gegeven voor particulieren en bedrijven, zowel individuele als groepstrainingen.

  Zenspirations heeft als missie om een inspirerende wegwijzer te zijn voor mensen die op zoektocht zijn naar de ware aard in zichzelf. Hoe kun je leven met tegenslag en verdriet? Welke eigenschappen bezit iemand om voluit te durven leven? Hoe word je een individu? In alles ademt de ervaring in uit, dat is het belangrijkste en de enige ware motivator om te ontdekken op welke manier iemand in het leven wil staan.    

  In alle eenvoud mag Karin zichzelf voorstellen als een meditatie leraar en dynamisch lichaamswerktherapeut, mindfulness MBSR & MBCT trainer, ACT trainer, lachyogaleader en gespecialiseerd oncologisch verpleegkundige. Karin is oprichtster van Zenspirations en wil vooral mensen inspireren om meditatie te gebruiken om in verbinding te leven, zowel met zichzelf als met anderen.

 • Belangrijke zaken

  Zenspirations is aangesloten en ingeschreven bij:

  * Register van Meditatieleraren (www.meditatieleraren.nl)

  * Kamer van Koophandel: 66630436

  * Klachtenportaal Zorg (conform de Wet Klachtrecht Client Zorgsector) Voor een klacht of vragen kunt u contact met hen opnemen of     vraag naar de folder. www.klachtenprotaalzorg.nl   Westerstraat 117 - 1601AD Enkhuizen                                                                                                                                                                                             

  * Inspectie voor de Gezondheidszorg Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport